HOOGSTE PHARM-BEPERKT CO.,

Producten
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Thuis

TOP PHARM CO.,LIMITED

Certifications
China TOP PHARM CO.,LIMITED certificaten
China TOP PHARM CO.,LIMITED certificaten
Customers Reviews
Wij moeten bijna $100,000AUS in de loop van de laatste 3 jaar gedaan hebben! Omdat u werkelijk eerlijk de enige persoon bent heb ik poeder gekocht van aangezien wij samenkwamen!

—— Wright

Wij deden bloedonderzoek, tweemaal is uw kwaliteit dan ik voordien kocht!

—— Katoen

Ik ben online Chatten Nu

TOP PHARM CO.,LIMITED

1 2 3
TOP PHARM CO.,LIMITED TOP PHARM CO.,LIMITED TOP PHARM CO.,LIMITED
Office
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Hoogste Pharm
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 90% - 100%

        HOOGSTE PHARM-BEPERKT Co., heeft 16 jaar geschiedenis voor steroïden, peptide, sarms en farmaceutische grondstoffen. Wij leveren over de hele wereld het verschepen van en de dienst altijd aanwinst van het re-schipbeleid het vertrouwen en het lof van de klanten.

  

        

 

       Onze fabriek behandelt een gebied van 33500 vierkante meters, met schoon milieu en aardige lay-out. Er zijn verscheidene grote of middelgrote workshops en QA en onderzoekscentrum met geavanceerd materiaal. Wij investeren grote fonds en hersenen aan R&D-afdeling aan de chemische, biochemische, farmaceutische & zijn tussenpersonenproducten van de onderzoekboete die de vraag van de markt passen. Alle die producten in Aseptisch Laboratorium volgens GMP norm worden geproduceerd. Keurde ISO9001 goed: 2008 en ISO14001: 2004. Bovendien, wij hebben volledig Q.A. & Q.C. System. Wij bezitten gemachtigde reeksen van het analyseren van instrumenten, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. De hoogste, stabiele en betrouwbare kwaliteit is gewaarborgd!

 

 

Ons bedrijf heeft altijd „eerlijk aangehangen en betrouwbaar, vloeit eerst georiënteerd, klant voort, dankzeggingsterugkeer“ van de ondernemingswaarden en „pragmatisch, hartstocht, professionele, innovatieve“ ondernemingsgeest om de kwaliteit van mensenleven te verbeteren aangezien de torenhoge opdracht, geëngageerd is om de globale farmaceutische industrie te doen die, tot menselijke gezondheden bijdragen leidt.

Contactgegevens
TOP PHARM CO.,LIMITED

Contactpersoon: Miss. Wenny

Tel.: +86 15377023931

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)